Barbertips #1 (Ansigtet)

Barbertips #1 (Ansigtet)

Forberedelse:

Skyl dit ansigt i 2-3 minutter for at blødgøre skægget, ideelt tag et bad inden du barberer dig om morgen. Du skal bruge op til 70% mindre kraft til at skære hårene over, hvis du har fået blødgjort dit skæg. Herudover får du også fjernet urenheder i huden.

Brug en fugtgivende og dermatologisk testet gel og gnid det god ind i skægget

Tjek dine blade, hvis indikatorstipen (den smørende stribe) på vores Gillette Fusion Proglide er blevet hvid, bør du overveje at skifte blad, da den med stor sandsynlighed er på vej til at blive sløv

Sløve blade er den største synder når det kommer til "cuts" og hudirritation.

*Vigtigt* Skift dit blad før du begynder at opleve at bladet hænger fast i skægget og du oplever ubehag i forbindelse med barberingen!

Barberingen:

Lad bladet gøre arbejdet, du skal ikke trykket bladet ind mod huden, men blot lade den glide blødt over huden, et skarpt blad vil skære hårene over uden problemer. Start med at barber dig med hårene, for at undgå irritation, ønsker du efterfølgende en tættere barbering kan du barbere dig mod hårene for at opnå en helt glat barbering.

Vent til sidst med at barber læben og omkring munden for at lade din barbergel virke længst muligt og sikre mod irritation.

Skyl dit blad ofte under barberingen for at sikre dig at der ikke sidder hård mellem bladene, hvilket er med til gøre bladet mindre effektiv.

Beskyt dit ansigt efter barberingen:

Skyl dit ansigt i koldt vand efter barberingen, og dup dit ansigt med et håndklæde, lad være med at gnide håndklædet mod din hud, da huden er mest sårbar lige efter barberingen, og der kan opstå irritation af huden.

Brug gerne en kølende og fugtgivende After Shave efterfølgende.

God barbering


translation missing: da.blogs.comments.title

Trustpilot